Piger, har I noget i mod, hvis en penis lugter lidt? Det er ikke sådan meget, og den Naturlig pik duft er frækt ! Anny, 27 år Kl. min penis lugter. jeg vasker den uden sæbe dagligt, og har en overgang prøvet med intimsæbe, uden det gjorde den store forskel. jeg har ikke  Mandlige sexproblemer - Lugtende penis + "nakkeost"- Debatter. Penis lugter. Har du problemer med at din penis lugter? Du er ikke alene, det er et ret normalt problem for mænd. Der kan være flere årsager til den dårlige lugt.

Videos

Tyson Beckford Gives Sheryl Underwood Something to Talk About ... His Penis

Fræk snak penis lugter - starten vidste

Generelt vokser en pik mere, hvis den er lille i afslappet tilstand. Jeg tror ikke, at ting som pornoindustrien og des lige er en fuldt dækkende forklaring. Log på med Twitter. Lad mig anskueliggøre med en enkelt eksempel: Alligevel går kun de færreste svar nærmere ind på dette. Piger, har I noget i mod, hvis en penis lugter lidt? Det er ikke sådan meget, og den Naturlig pik duft er frækt ! Anny, 27 år Kl. Hvis du ikke kan lide lugten, så tag et bad som forspil. Det er også frækt hvis du er helt nøgen og han har kun lynlåsen åben eller omvendt. Massér roden af hans penis, hold med den ene hånd og massér med den anden hånd. 5. Hvis han bliver slap, så sæt farten ned og snak med ham om det. 7 ud af 10 kvinder får sommetider, sjældent eller aldrig orgasme ved penis -i- vagina-samleje. hvad du ser, hører, rører ved, lugter, forestiller dig og som din hjerne har "lært" at forbinde med Blev du tændt af fræk snak?.

Fræk snak penis lugter - High Carmen

Men kommer af at dyrke ubeskyttet sex - uden kondom. Denne side understøtter beklageligvis ikke forældede browserversioner. Kommentar skrevet af Dan den   Hej mit navn er dan, min er i stiv stand og jeg bange.

Comments

Kommentera